Macali-Autotask

Normalt har man mange programmer og systemer til at registrere tid, opgaver, tilbud, fakturaer, kunder, medarbejdere og udstyr hos kunderne, og det kan kun skabe forvirring. Med Macali-Autotask får du en brancheløsning, der fungerer og sparer dig tid.
Macali-Autotask er et værktøj, som IT-leverandører bruger til at håndtere deres ansattes gøren og laden hos kunderne samt data og fakturaer.
Alle de data, du har i Business Central, håndterer vi i Autotask, så du har alt samlet i ét system til registrering og håndtering.

Med Macali-Autotask får du et system, der giver dig totalt overblik over alt, hvad der foregår i din forretning. Du skal ikke sidde og have styr på det ene program til kundehåndtering, et andet program til fakturering og et tredje til medarbejderne. Autotask samler det hele i ét system, så du altid er opdateret, kan lave bedre rapporter og bedre kan træffe beslutninger.

Du får:

  • Nem og hurtig håndtering, gratis online synkronisering mellem kunder, ressourcer, medarbejdere, fakturaer, opgaver mm.
  • Du behøver ikke ekstra uddannelse i systemet, du kan bruge din gængse arbejdsrutine, da du ikke skal sætte dig ind i et nyt system
  • De samme data overalt
  • Gratis brugerdefinerede områder
  • Og meget mere …

Macali Apps are downloaded from Microsoft AppSource

Se en introduktion til Macali-Autotask (på engelsk)